206122 3-ходовий зонний клапан н/в 3/4" DN20 з самозворотним електроприводом Tervix Pro Line ZERG

Супер цена!
Код товара: 206122
Производитель: Tervix
0
Доставка
Доставка
Адресная доставка по домашнему адресу. Доставка на отделение. Самовывоз
Оплата
Оплата
1. Оплата при отриманні "Накладений платіж"
2. Оплата на карту "ПриватБанк" ФОП
В наличии
3854 грн 3083 грн
Нашли дешевле ?

Описание - 206122 3-ходовий зонний клапан н/в 3/4" DN20 з самозворотним електроприводом Tervix Pro Line ZERG


Принцип дії: Принцип - on/off. Клапан з приводом має початкове положення «відкритий» та 2-х точкове управління (N+L, 220В). При подачі напруги на привід він переводить клапан у положення «закрито», а при знятті напруги з приводу - у положення «відкрито». У випадку 3-х ходового клапану (див. мал.) - при подачі напруги на привід він повертає шток клапану у положення 900 і перемикає потік рідини в іншу гілку. При знятті напруги з приводу - клапан повертається у початкове положення. Поточне положення клапана визначається положенням ручки на приводі. Привід оснащений потужним конденсатором, що забезпечує його повернення у початкове положення при зняття напруги з приводу. Кульові клапани ZERG призначені для встановлення в cистеми опалення, вентиляції та кондиціонування (HVAC), фанкойли, системи автоматичного управління водопостачанням, системи нагріву води та ін. в якості запірних елементів.

          

Монтаж клапану: Перед встановленням клапану ретельно промийте систему, приділяючи особливу увагу видаленню залишків пайки та шматочків металу. Ми рекомендуємо також використовувати відповідні фільтри в системі. Щоб не пошкодити корпус приводу, рекомендується перед монтажем клапану демонтувати привід. Демонтаж - відкрутіть накидну гайку та зніміть привід з клапану. Монтаж - сумістіть сідло привода зі штоком клапана та закрутіть накидну гайку.



Експлуатація: Кульові клапани ZERG складаються з двох основних елементів - клапана і електричного приводу. Клапани ZERG дозволяється встановлювати без електричного приводу. Після монтажу клапана привід можна встановити в будь-який час. Під час експлуатації привід може бути замінений без необхідності зливу теплоносія або зупинки системи. В разі збою живлення клапан повертаєтся у початкове положення (відкритий). У випадку необхідності закрити клапан вручну при відсутності електроенергії, потрібно натиснути на ручку та повернути її. Якщо конденсатор заряджений, то клапан може повернутися у початкове положення (відкритий). Тоді необхідно повторити цю дію декілька разів (3-5 раз) поки конденсатор не розрядиться. При відновленні електропостачання клапан самостійно повернеться до автоматичної роботи.



Характеристики - 206122 3-ходовий зонний клапан н/в 3/4" DN20 з самозворотним електроприводом Tervix Pro Line ZERG


Характеристики
Kvs 20
Артикул 206122
Бренд Tervix
Виробництво Китай (за німецькою технологією)
Гарантия 24 міс.
З’єднання (внутр. різьба) Rp 3/4"
Крутящий момент 10 Нм
Максимальний перепад тиску
Материал латунь
Напруга 110 - 230 В, 50-60 Гц
Номінальний тиск PN 16
Рабочая температура 15-95° C
Размер DN20
Самозворотний механізм Конденсатор
Среда применения хол. вода / гар. вода/ 50% гліколя / повітря
Тип електричного під’єднання 2-х точкове (2 провода N+L)
Тип/модель 3-х ходовий перемикаючий, самозворотний
Час закриття/відкриття 8 сек

Купити у Києві - Україні - 206122 3-ходовий зонний клапан н/в 3/4" DN20 з самозворотним електроприводом Tervix Pro Line ZERG


Написать отзыв
Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
Частые вопросы о 206122 3-ходовий зонний клапан н/в 3/4" DN20 з самозворотним електроприводом Tervix Pro Line ZERG. Код товара: 206122. Цена 3083 грн грн.